Business Intelligence & Analytics - MKB tot Enterprise!

In 2019 ben ik als ZZP'er gestart onder de naam Fenalytics. Voor ons gezin een hele persoonlijke naam! De bedrijfsnaam bestaat uit een aantal belangrijke delen. Onze dochters Fem, Nan & Viv. De Analytics voor het opdoen van nieuwe inzichten en mijn drive om bedrijven hiermee verder te helpen!

Het is mijn doel om organisaties te enthousiasmeren over de mogelijkheden van Data & Analytics platformen en deze samen in te richten van A tot Z. Vanuit mijn passie voor data help ik organisaties bij de architectuur, bouw, implementatie en het verzorgen van trainingen op het Microsoft Data Platform.


Het implementeren van een modern Data & Analytics platform vergt een stuk commitment vanuit de organisatie en de wil om anders te (leren) werken. Power BI is een prachtig middel om deze transitie te starten. Vanuit mijn ervaring in recente projecten heb ik inmiddels meerdere Power BI implementaties succesvol voltooid, organisaties waar in tot de dag van vandaag nog steeds actief gebruik wordt gemaakt van Power BI en het Azure Dataplatform!

Business Intelligence & Analytics gaat verder dan alleen dashboards!

Alleen een dashboard opleveren is niet voldoende. Vaak is er een optimalisatieslag nodig in de processen voor betere stuurinformatie. Een goede vastleggging van uw bedrijfsdata is noodzakelijk voor alle stakeholders in de organisatie. Wil je op termijn de transitie kunnen maken richting machine learning dan kan uw bedrijfsdata het veschil maken indien deze van goede kwaliteit is. Een machine learning algoritme is namelijk zo goed als de data die het krijgt aangeleverd! Vanuit recente projecten op Dynamics 365 heb ik ervaring opgedaan bij het begeleiden van procesverbeteringen.

Tot slot, hoe kan ik u helpen?

Voor zowel het MKB als Enterprise organisaties kan ik diverse rollen vervullen. Denk hierbij aan de volgende rollen:

- Business Intelligence Consultant / Architect
- Power BI Specialist & implementator
- Datawarehouse Ontwikkelaar
- Data Engineer
- ETL Specialist
- Trainer Microsoft Dataplatform

Meer informatie is te vinden in mijn online cv dat is opgemaakt in Power BI! Online cv

Mijn volledige cv is te vinden via de volgende link: cv Ron Verhoeven

Informatie over recente uitgevoerde projecten is hier te vinden: Recente Projecten